Soha nem bírt még akkora jelentőséggel a külső megjelenés, mint napjainkban.

Akár egy állásinterjún vagy egy üzleti tárgyaláson is az első benyomásunk alapján döntünk. Lehet az embernek számtalan diplomája, lehet bármilyen intelligens, ha az első találkozás nem fog meg minket, akkor abból soha nem születik megállapodás.

Aki elmondhatja magáról, hogy szép és igényes, netán a genetikájának köszönhetően a teste negyven felett is jó állapotban van, annak óriási előnye van a kevésbé impozáns embertársaival szemben. E természet adta külső tulajdonságát sokkal tovább élvezheti és kamatoztathatja mint azok, akik hamar kezdenek hervadni, vagy csúnyán öregszenek. De bármilyen külső tulajdonságokkal is rendelkezzünk, mindnyájunknak végig kell járnunk testünk végelfáradásáig vezető útját.

Utunk közben az ösztrogénszintünk csökken, a kollagén és elasztin termelődésünk visszaesik, bőrünk veszít rugalmasságából és vékonyodni kezd, valamint megjelennek a rettegett redők és ráncok. Az öregedés folyamatát bizonyos mértékig lehet kezelni és lassítani. Meggyőződésem, hogy a legjobb késleltető beavatkozás a mozgás. Emellett számos szépségmegtartó kezelés illetve szépítő beavatkozás áll már a rendelkezésünkre. A jelenlegi statisztika alapján a plasztikai beavatkozásokat igénybevevő nők és férfiak aránya 90% - 10%. Tehát a nők a fizikai adottságaik folytán sokkal többen illetve sűrűbben folyamodnak orvosi segítségért.

Sajnos országunkban még nincs kialakult kultúrája a plasztikai sebészeti beavatkozások széleskörű igényének, mert egyrészt az általános tudat szerint ez a gazdagok kiváltsága, másrészt a többség fél a beavatkozástól. Ha mégis a sebészet mellett döntünk a legfontosabb, hogy jó szakembert találjunk. Ne az ár, hanem a minőség döntsön. Tájékozódjunk, gyűjtsünk referencia anyagot, és csak azután vessük alá magunkat bármilyen kezelésnek.

Nyugodt szívvel ajánlom nektek Dr. Urszán Albert neves plasztikai sebészt, aki több ízben is remek munkát végzett rajtam, az elérhetőségét a http://www.aesthetic.hu oldalon találjátok.